Nostalgia

KARTUN WAK PUNK, KUTU & TONG KOSONG

Followers

Monday, July 12, 2010

Adat Berniaga

Heiii...kawan-kawan! Apa khabar semuanyer? Harap-harap sihat la ya!

Maaf lama tak masuk sini. Sibuk cikit kat blog wordpresss....kekeke...!!! Maklumlah dah dapat blog berbayar...hehehe!

Bagi menghiburkan semua....Pak Jenal up-load kartun-kartun yang pernah dibuat sikit masa dulu. Jangan bimbang!! Tak basi lagi...! Hehehe...!!

Kita renung-renungkan adat-adat orang kita berniaga...! Moga-moga kaya....kalau tak boleh kayap...huhuhu!


Heii...kawan-kawan, maafkan Pak Jenal lama tak masuk sini.

4 comments:

Cheqna said...

Salam Pak Jenal,

Kartun tak basi, masih boleh tak kering gusi kalau diulang tayang..hehe..

:-)

Zainal Buang Hussein said...

Waalaikumusalam Cheqna,

Terima kasih menjenguk kat sini. Kekeke...kartun lagi lama lagi sedap ditatap dan sah tak kering gusi kita buatnyer...hehehe.

Ismail N said...

Salam Pak,

Kartun ZBH walaupun lama sekalipun tetap dikenang sebab identitinya yg tersendiri. Mcm satu trademark - sekali tgk, terus tahu siapa punya. Tu yg mahal!

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI